Διασκέδαση μπέιζμπολ ασκήσεις

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μπέιζμπολ είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι παίκτες σας μπορούν να εξετάσουν τα γυμνάσια πρακτικής, που έχουν σχεδιαστεί για να τους διδάξουν τις βασικές αρχές του παιχνιδιού μέσω της επανάληψης, βαρετό και κουραστική. Ως προπονητής, όμως, έχετε τη δύναμη να σχεδιάζετε δημιουργικά δημιουργήματα για να τα κάνετε πιο ευχάριστα για τους παίκτες σας. Οι νέοι παίκτες αγαπούν τον ανταγωνισμό, έτσι μπορείτε να μετατρέψετε κανονικά θαμπό και επαναλαμβανόμενα τρυπάνια σε διαγωνισμούς για να εμπλέξετε τους παίκτες σας και να κάνετε τα τρυπάνια πιο ενδιαφέροντα. Κάνετε αυτό για όλες τις βασικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένου του κυνηγιού, της αλίευσης, του πεδίου, του χτυπήματος, της ρίψης και της ολίσθησης.

Κυνήγι για πόντους

Το κυνήγι δεν θεωρείται το πιο λαμπερό των δεξιοτήτων μπέιζ-μπώλ, αλλά όλοι οι παίκτες σας πρέπει να μάθουν πώς να ταιριάζουν αποτελεσματικά. Διεξάγετε ένα παιχνίδι που ονομάζεται “Bunting για πόντους” κατά τη διάρκεια των πρακτικών σας, ώστε οι παίκτες σας να εξασκούν το κυνήγι με ευχάριστο τρόπο. Μαρκάρετε τρεις ζώνες, αξίας ενός, δύο και τριών σημείων, αντίστοιχα, κάτω από την πρώτη και την τρίτη γραμμή βάσης. Έχετε κάθε παίκτη να κολλήσει πέντε μπάλες στις ζώνες, προσπαθώντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία.

Dot Drill

Οι παίκτες του μπέιζμπολ γενικά αγαπούν το χτύπημα, αλλά μπορούν να κουραστούν από αυτό μετά από ημέρες των ίδιων ασκήσεων ξανά και ξανά. Χρησιμοποιήστε το τρυπάνι σπογγώδη περιστασιακά για να διαλύσετε τη μονοτονία της πρακτικής κτυπήματος. Αυτό το τρυπάνι διδάσκει τους παίκτες σας να επικεντρωθούν στην μπάλα καθώς ταξιδεύει από το χέρι του στάμνα στη ζώνη απεργίας. Σημειώστε μια κουκκίδα σε διάφορα μπαστούνια, καθένα με διαφορετικό χρώμα. Τοποθετήστε τις μπάλες στους παίκτες σας και να τους προσπαθήσετε να φωνάξετε το χρώμα της κουκίδας πριν την ταλάντευση.

Τετράγωνο τρυπάνι

Έχει ειπωθεί ότι “αν δεν μπορείτε να παίζετε τα αλιεύματα, δεν μπορείτε να παίξετε μπέιζμπολ”, σύμφωνα με τον Bobo Brayton, έναν προπονητή μπέιζμπολ και συνεισφέροντας στη “The Bible Coaching Bible”. Για αυτό το τρυπάνι, οι παίκτες σας ασκούν το χτύπημα Την μπάλα επαναλαμβανόμενα, σε ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο. Τοποθετήστε τέσσερις αριθμημένους κώνους σε απόσταση 10 έως 15 ναυπηγεία σε ένα τετράγωνο. Έχετε έναν παίκτη να στέκεται σε κάθε κώνο. Ο παίκτης νούμερο ένα κυλάει σταθερά την μπάλα στον παίκτη νούμερο δύο, ο οποίος πετάει τη σφαίρα και το ρίχνει διαγωνίως στον παίκτη αριθμό τέσσερα. Ο παίκτης αριθμός τέσσερα τότε παγιδεύει την μπάλα και κυλάει σε παίκτη νούμερο ένα, ο οποίος πετάει την μπάλα και το ρίχνει διαγώνια στον παίκτη αριθμό τρία. Αυτό το μοτίβο συνεχίζεται μέχρις ότου ένας παίκτης χάσει την μπάλα. Χρόνο πόσο χρόνο μπορούν να συνεχίσουν το τρυπάνι χωρίς να κάνουν λάθος. Διαχωρίστε την υπόλοιπη ομάδα σας σε ομάδες των τεσσάρων για να ανταγωνιστείτε μεταξύ τους.

Δράπανο νερού

Η συρόμενη είναι μια συχνά παραγνωρισμένη αλλά απαραίτητη δεξιότητα για τους παίκτες του μπέιζμπολ. Οι παίκτες σας πρέπει να μάθουν να μετατοπίζουν σωστά, ώστε να μην ξεπεράσουν τη δεύτερη και τρίτη βάση και, πιο σημαντικό, να μην τραυματιστούν. Έχετε τους παίκτες σας να γλιστρούν σε μια επίπεδη νεροτσουλήθρα ως ένα διασκεδαστικό τρόπο για να μάθετε την κατάλληλη τεχνική. Κατ ‘αρχάς, να τους διδάξετε και να δείξετε πώς να κάνετε σωστά τη διαφάνεια. Στη συνέχεια, απλώστε μια μακρά νεροτσουλήθρα στο πεδίο και περάστε το κάτω. Έχετε τους παίκτες σας να ευθυγραμμιστούν περίπου 20 μέτρα μακριά και να γλιστρήσουν. Σταθείτε κοντά στην διαφάνεια για να τους δώσετε εποικοδομητική ανατροφοδότηση σχετικά με την τεχνική τους μετά την ολοκλήρωσή τους.