Διασκέδαση παιχνίδια υπαίθρια για τα παιδιά ηλικίας σχολείο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα υπαίθρια παιχνίδια επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να τρέχουν και να καταναλώνουν ενέργεια αφού κάθεστε στο σχολείο για ώρες κάθε φορά. Μπορείτε να παίξετε μια ποικιλία απλών υπαίθριων παιχνιδιών με μικρές ή μεγάλες ομάδες παιδιών. Ανακατέψτε τα πράγματα στην παιδική χαρά με παραλλαγές σε κλασικά υπαίθρια παιχνίδια, όπως το κρύψιμο και το ψάξιμο, η αλίευση, η βόλεϊ ή η αποφυγή σφαίρας.

Σαρδέλες

Στις Σαρδέλες ένας παίκτης κρύβεται ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αναζητούν. Όταν ένας αναζητητής βρίσκει τον κρυμμένο παίκτη, πρέπει να τον συνοδεύει στην κρυψώνα του. Καθώς όλο και περισσότερα παιδιά ανακαλύπτουν την κρυψώνα, θα γίνουν πιο γεμάτα και, φυσικά, θα είναι ευκολότερο να βρεθούν. Τελικά, ένα μεγάλο πλήθος παιδιών που θα χαμογελάσει θα το δώσει μακριά. Το τελευταίο παιδί για να βρει το κρησφύγετο θα κρυφτεί στη συνέχεια.

Bossy Ball

Η Bossy Ball απαιτεί από τους παίκτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της μπάλας όταν ρίξουν την μπάλα. Πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι, τοποθετήστε 10 ή περισσότερες ετικέτες αυτοκόλλητων ετικετών σε μια μπάλα παιδική χαρά και γράψτε διαφορετικές οδηγίες πάνω τους. Οι οδηγίες πρέπει να δίνουν στους παίκτες έναν τρόπο να ρίξουν την μπάλα, όπως «ενώ άλμα», «πάνω από το κεφάλι», «με τα μάτια σας κλειστά» ή «ενώ τραγουδά». Οι παίκτες πρέπει να πιάσουν την μπάλα και στη συνέχεια να βρουν την εντολή πλησιέστερη στην κυρίαρχη Τον αντίχειρα που θα ακολουθήσει.

Κουβέρτα Βόλεϊ

Χωρίστε τα παιδιά σε ομάδες τεσσάρων παικτών και δώστε σε κάθε παίκτη μια κουβέρτα. Ένας παίκτης μπορεί να κρατήσει κάθε γωνία. Οι ομάδες πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τις κουβέρτες τους για να ξεκινήσουν και να πιάσουν την μπάλα. Οι ομάδες πρέπει να κινούνται μαζί για να βάλουν την κουβέρτα τους σε θέση να πιάσουν τις εισερχόμενες μπάλες. Χρησιμοποιήστε βόλεϊ, μπιλιάρδο ή παιδική χαρά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι με δύο ομάδες όπως ένα παιχνίδι βόλεϊ, ή με περισσότερες ομάδες που στέκονται σε έναν κύκλο και απλά να ρίχνουν την μπάλα μεταξύ τους.

Γάτες στη Γωνία

Σημειώστε ένα τετράγωνο χώρο παιχνιδιού με κώνοι, και στηρίξτε μια στάση παίκτη στη μέση με μια μπάλα. Έχουν τα υπόλοιπα παιδιά να εξαπλώνονται μεταξύ των τεσσάρων γωνιών. Όταν ο παίκτης στη μέση φωνάζει, “Γάτες στη Γωνία!” Τα παιδιά στις γωνίες πρέπει να προχωρούν σε διαφορετική γωνία της πλατείας προσπαθώντας να μην χτυπήσουν την μπάλα. Κάθε παίκτης που έχει χτυπήσει με την μπάλα πρέπει να καθίσει στο υπόλοιπο γύρο. Η τελευταία γάτα που έχει απομείνει θα είναι ο ρίπτης μπάλας στο επόμενο παιχνίδι.