Διασκεδαστικούς τρόπους για να διδάξετε τα παιδιά μαθήματα κολύμβησης

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η διδασκαλία των παιδιών σας να κολυμπούν μπορεί να είναι μια συναρπαστική και ανταμείβοντας δραστηριότητα, επιτρέποντας σε ολόκληρη την οικογένεια να αποκομίσει τα φυσικά οφέλη της κολύμβησης. Λόγω του κινδύνου πνιγμού, οι γονείς θα πρέπει να κάνουν προσοχή και επιμέλεια, ενώ θα διδάσκουν μικρά παιδιά να κολυμπούν. Στην άκρη, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα παιδιά μπορούν να είναι ιδιαίτερα κίνητρα να ασκούν το κολύμπι.

Blowing Μπάλες

Αφαιρέστε τις μπάλες πινγκ-πονγκ σε ολόκληρο το νερό, προτείνει το parenthood.com. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά που απολαμβάνουν να είναι στο νερό, αλλά διστάζουν να πάρουν τα πρόσωπά τους βρεγμένα. Καθώς τα παιδιά κατανοούν τη δύναμη της αναπνοής τους και γίνονται πιο χαλαρά, μπορούν να τοποθετήσουν τα χαμηλότερα ημίση των προσώπων τους στο νερό για να φυσούν φυσαλίδες.

Κρατώντας μια αναπνοή παιχνιδιού

Έχετε ένα παιδί να κρατάει την αναπνοή του ενώ βυθίζει ένα παιχνίδι, σύμφωνα με το parenthood.com, φέρνοντας το παιχνίδι πάνω από το νερό όταν χρειάζεται να πάρει άλλη ανάσα. Η άσκηση επιτρέπει στα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ικανά να κρατούν την αναπνοή τους και να μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια της αναπνοής τους με την πρακτική. Τα παιδιά μπορούν στη συνέχεια να συνοδεύσουν τα παιχνίδια και να αρχίσουν να βάζουν τα δικά τους πρόσωπα στο νερό.

Πτώση σε

Σταθείτε στο νερό, αφήστε το παιδί σας να καθίσει στην πισίνα και στη συνέχεια να πέσει στην αγκαλιά σας. Τον ευχαρίστησε για να παρακινήσει πιο τολμηρές βυθίσεις και να χρησιμοποιήσει τα άκρα της ελεύθερα για να παραμείνει στη θάλασσα και κινητό στο νερό. Θα μάθει για την άνωση και την ανάγκη κράτησης της αναπνοής της και θα συνηθίσει να πιέζει το νερό στο πρόσωπό της. Στην ιδανική περίπτωση, η εστίασή της θα αλλάξει από το να πέσει στα προστατευτικά σας χέρια για να πηδήξει στο νερό για τη χαρά και την ανεξαρτησία της εμπειρίας.

Τραγουδώντας στο νερό

Τραγουδήστε γνωστά και ενεργά τραγούδια στο νερό, όπως το “The Hokey Pokey” ή το “Ring Around the Rosy”, το h20swimming.com.au σας προτείνει. Τα τραγούδια διαθέτουν κινήσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να κατανοήσουν την αντίσταση του νερού και το αποτέλεσμα της μετακίνησης των άκρων τους σε αυτό το νέο περιβάλλον. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να ενεργούν με όλες τις γνωστές χειρονομίες και, τουλάχιστον, να κάνουν τα πρόσωπά τους βρεγμένα. Η ιστοσελίδα προειδοποιεί τους γονείς να παραμείνουν αισιόδοξοι και ενθαρρυντικοί και να αποτελέσουν πρότυπα για χαλάρωση και εμπιστοσύνη στο νερό.