Ελεύθερες συμβουλές άσκησης προσώπου για να σφίξετε γύρω από τα μάτια

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όταν ψάχνετε να δώσετε στο δέρμα σας πιο νεανική εμφάνιση, μπορείτε να ασκείστε τους μυς του προσώπου. Στην πραγματικότητα, οι ασκήσεις προσώπου μπορεί να είναι αποτελεσματικές στη μείωση της εμφάνισης των ποδιών του κοράκι, των σακουλών κάτω από τα μάτια και της χαλάρωσης του δέρματος. Είναι δωρεάν και εύκολο να κάνουν και μπορούν να βοηθήσουν να σφίξετε τους μύες γύρω από τα μάτια χωρίς να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση ή άλλες καλλυντικές λύσεις.

Τα πόδια του Crow

Αυτή η άσκηση στοχεύει στους μυς που περιβάλλουν τα μάτια και είναι αποτελεσματική για τη μείωση των ποδιών του κόρακα στις γωνίες. Είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, οπότε μπορεί να χρειαστεί κάποια πρακτική. Ξεκινήστε χαλαρώνοντας τους μύες του προσώπου. Με τα μάτια σας ανοιχτά, σηκώστε τα κάτω βλέφαρά σας χωρίς να μετακινήσετε τα κορυφαία σας. Κρατήστε κάθε επανάληψη για μια στιγμή πριν χαλαρώσετε και ξεκινήσετε την επόμενη rep. Ίσως θελήσετε να ασκήσετε αυτή την άσκηση κοιτάζοντας τον καθρέφτη μέχρι να μειώσετε την κίνηση.

Γιόγκα προσώπου

Σύμφωνα με την Fat Free Kitchen, η γιόγκα του προσώπου ανακουφίζει από την ένταση, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει τους μύες του προσώπου χρησιμοποιώντας βασικές κινήσεις γιόγκα. Η πρώτη κίνηση ξεκινά με την τοποθέτηση των τριών μεσαίων δακτύλων σας κάτω από κάθε μάτι. Τραβήξτε προς τα κάτω ενώ προσπαθείτε να κλείσετε τα μάτια σας και κρατήστε κάθε επανάληψη για μια μέτρηση των 10 πριν χαλαρώσετε. Κάνετε πέντε επαναλήψεις και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην επόμενη άσκηση, η οποία είναι για την ανακούφιση της έντασης από τις περιοχές γύρω από τα μάτια. Ξεκινήστε τρίβοντας τα χέρια σας για να δημιουργήσετε θερμότητα μέσω της τριβής. Τοποθετήστε γρήγορα τις παλάμες σας πάνω από τα κλειστά μάτια σας και κρατήστε για περίπου πέντε λεπτά. Πάρτε βαθιές, χαλαρωτικές αναπνοές κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Ανώτερα μάτια και φρύδι

Δώστε στον εαυτό σας ένα φυσικό ανώτερο μάτι και φρυγανιέρα χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική. Τοποθετήστε τα τρία μεσαία δάχτυλα του κάθε χεριού ακριβώς κάτω από κάθε φρύδι και σηκώστε τα φρύδια σας προς τα έξω και ελαφρά προς τα έξω. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τα φρύδια σας ενώ παρέχετε αντίσταση με τα δάκτυλά σας. Κρατήστε για πέντε μετρήσεις. Αφαιρέστε τα χέρια σας και πάρτε μια βαθιά, καθαρή αναπνοή πριν επιστρέψετε τα δάχτυλά σας στην αρχική θέση κάτω από τα φρύδια σας. Κάνετε μια άλλη επανάληψη, αλλά αυτή τη φορά το κρατάτε για 10 μετρήσεις και κλείστε τα μάτια σας από το έβδομο δευτερόλεπτο. Και πάλι, πάρτε μια βαθιά αναπνοή για να χαλαρώσετε τους μύες του προσώπου σας και επαναλάβετε αυτή την άσκηση δύο φορές για 10 μετρήσεις. Θα πρέπει να βλέπετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα στο μέτωπό σας και τα ανώτερα μάτια σας μετά από μόλις μία εβδομάδα κάνοντας αυτήν την άσκηση καθημερινά, σύμφωνα με την Cynthia Rowland Beauty Systems.