Παιχνίδια για εφήβους και παιδιά

Καταγράψτε τη σημαία

Στο όχι πολύ απομακρυσμένο παρελθόν, τα παιδιά βρήκαν ψυχαγωγία μέσα από την έξοδο από το σπίτι και την εξερεύνηση του κόσμου γύρω από τα σπίτια τους. Σήμερα, η τηλεόραση, τα μηνύματα κειμένου και τα βιντεοπαιχνίδια κυριαρχούν στη ζωή των περισσότερων παιδιών. Με λίγες φθηνές αγορές και κάποια εφευρετικότητα εκ μέρους των γονέων, η ανάληψη των παιδιών από την τεχνολογία και η κατεύθυνσή τους σε πιο σωματικά ενεργά παιχνίδια μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία.

Σαρδέλες

Το Capture the Flag είναι ένα παιχνίδι όπου δύο αντίπαλες ομάδες προσπαθούν να συλλάβουν τη σημαία της αντίπαλης ομάδας. Καθορίστε τα όρια για το παιχνίδι και καθορίστε τη θέση μιας “φυλακής” για κάθε ομάδα. Η φυλακή πρέπει να βρίσκεται στην επικράτεια της αντίπαλης ομάδας. Το πεδίο θα πρέπει να χωρίζεται στη μέση με τη σημαία κάθε ομάδας να τοποθετείται βαθιά στο έδαφός του. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πάτε στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, να αρπάξετε τη σημαία και να την επιστρέψετε στη δική σας βάση. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετηθούν με ετικέτα όταν βρίσκονται στην αντίπαλη ομάδα του πεδίου και αποστέλλονται στη φυλακή. Οι παίκτες με σήμανση παραμένουν στη φυλακή μέχρις ότου ένας παίκτης που δεν φέρει σήμανση από την ομάδα τους επιστρέψει στο παιχνίδι. Η σημαία κάθε ομάδας πρέπει να είναι ορατή.

Έκρηξη νερού

Οι σαρδέλες είναι μια αντίστροφη απόκρυψη και αναζητούν το παιχνίδι. Ένας παίκτης επιλέγεται ως “αυτό”. Ο παίκτης που επιλέγεται πηγαίνει και κρύβεται, ενώ η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται σε κύκλο και περιμένει ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Αφού παρέλθει ο χρόνος αναμονής, η υπόλοιπη ομάδα σπάσει και αναζητά το άτομο που κρύβεται. Όταν ένα μέλος της ομάδας βρίσκει το παιδί που κρύβει, την συνοδεύει ήσυχα κρυμμένη. Καθώς κάθε μέλος βρίσκει το παιδί “αυτό”, ενώνεται με την ομάδα κρυφού. Το αντικείμενο δεν είναι να είναι το τελευταίο πρόσωπο που θα βρει “αυτό”. Το πρώτο παιδί για να βρει το κρυμμένο παιδί είναι “αυτό” για τον επόμενο γύρο.

Κλέψτε το κόσμημα

Το Water Burst είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες είναι ζευγαρωμένοι και παίρνουν στροφές μπαλάντες νερού μεταξύ τους. Κάθε άτομο ξεκινάει απέναντι στον σύντροφο του, περίπου από δύο μέτρα μακριά. Κάθε παιδί ρίχνει έπειτα το αερόστατο στο συνεργάτη του. Στη συνέχεια, κάνει ένα βήμα προς τα πίσω. Μετά από κάθε ανάδευση, το παιδί που πετάει παίρνει ένα βήμα προς τα πίσω. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να είναι η τελευταία ομάδα που έχει ένα μπαλόνι νερού που δεν έχει πεταχτεί.

Κλέψτε το κόσμημα είναι ένα πολύ φυσικό παιχνίδι όπου ένα παιδί λαμβάνει το “κόσμημα”. Στη συνέχεια παίρνει ένα κεφάλι πέντε δευτερόλεπτα για να ξεφύγει από την ομάδα. Μετά τα πέντε δευτερόλεπτα, τα υπόλοιπα παιδιά ακολουθούν το παιδί με το κόσμημα. Η καταπολέμηση, η γαργαλάει και η πάλη ενθαρρύνονται να κλέψουν το κόσμημα μακριά, αν και το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χρησιμοποιώντας μια αφή για να κλέψει το κόσμημα. Το παιδί που κλέβει το κόσμημα είναι ο προστάτης στον επόμενο γύρο.