Ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου και δεξιοτήτων

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν τις βασικές δεξιότητες και την τακτική συνείδηση ​​για να επιτύχουν κατά τη διάρκεια των ανταγωνιστικών αγ Σημαντικές ικανότητες ποδοσφαίρου για να κυριαρχήσουν περιλαμβάνουν τον έλεγχο της μπάλας, το πέρασμα, την ντρίμπλα, τη σκοποβολή και την άμυνα Η τακτική συνειδητοποίηση περιλαμβάνει την ικανότητα να γνωρίζετε τον ρόλο σας και να έχετε επίγνωση της θέσης στον τομέα και να έχετε την ικανότητα να παίρνετε καλές αποφάσεις.

Πώς να αποκτήσετε δεξιότητες

Οι βασικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη ενός ποδοσφαιριστή. Πρέπει να έχετε την ικανότητα να παγιδεύετε την μπάλα και να κρατάτε την κατοχή της ομάδας σας αποτελεσματική κατά τη διάρκεια ενός ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Το υψηλό επίπεδο επανάληψης είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε βασικές δεξιότητες ποδοσφαίρου. Οι δεξιότητες ποδοσφαίρου πρέπει να ασκούνται αρχικά χωρίς αμυντική πίεση, με τον προπονητή να επικεντρώνεται στη σωστή τεχνική. Για παράδειγμα, για να ασκηθείτε ντρίμπλα, ο προπονητής θα πρέπει να έχει παίκτες ντρίμπλα μια μπάλα γύρω από ένα κουτί 20-αυλή που επικεντρώνεται στην τεχνική και τη διατήρηση της μπάλας υπό έλεγχο. Παθητική αντίσταση θα πρέπει να προστεθεί με την τοποθέτηση ενός αριθμού κώνων προς τα κάτω και τη διδασκαλία γυρίζει για να αποφευχθούν τα εμπόδια. Μπορείτε να κάνετε επόμενη πρακτική ντρίμπλα με δύο ή τρεις υπερασπιστές μέσα στο κουτί που προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα, και παρέχοντας αμυντική πίεση παιχνιδιού.

Τακτική συνειδητοποίηση

Η τακτική συνειδητοποίηση αναφέρεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει αποτελεσματικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ποδοσφαίρου. Μπορείτε να ασκήσετε τακτική ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας ασκήσεις ομάδας που εργάζονται σε δεξιότητες και αναγκάζοντας τους παίκτες να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα σε καταστάσεις παιχνιδιού. Παίζοντας τρεις επιτιθέμενους εναντίον δύο υπερασπιστών προς τον στόχο μπορεί να είναι καλή τακτική πρακτική. Η επιθετική ομάδα μπορεί να ξεκινήσει κάθε επανάληψη 25 μέτρα από το στόχο. Στο σήμα του προπονητή, αρχίζουν να παίζουν, προσπαθώντας να σκοράρουν ένα στόχο με τους δύο υπερασπιστές να προσπαθούν να τους σταματήσουν. Ο προπονητής ποδοσφαίρου μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το τρυπάνι για να εξασκήσει τη διδασκαλία των παικτών πότε να ντρίψει και πότε είναι καλύτερο να περάσει σε έναν συμπαίκτη. Η απόφαση για το πότε να πυροβολήσει θα πρέπει επίσης να διδάσκεται σε αυτό το τρυπάνι.

Κατανόηση της θέσης

Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν κατανοήσει τον ρόλο τους στον αγώνα, είτε είναι υπερασπιστής, μέσος ή επιτιθέμενος. Ανεξάρτητα από τη θέση, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν την τακτική συνείδηση ​​για να ανοίξουν και να δώσουν μια εναλλακτική λύση όταν ένας συμπαίκτης κατέχει την μπάλα. Όταν υπερασπίζεται, ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει την ικανότητα να ασκεί πίεση στην μπάλα εάν είναι ο πλησιέστερος αμυντικός ή να καλύψει έναν δρομέα εκτός σφαιρών, παρέχοντας αμυντική ισορροπία.