Το ποδόσφαιρο τρέχει πίσω ασκήσεις και ασκήσεις

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα απαιτητικό φυσικό παιχνίδι για όλους όσους παίζουν. Ωστόσο, η εκτέλεση πλάτης παίρνει περισσότερη τιμωρία και κατάχρηση από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στο γήπεδο. Φέρουν την μπάλα, πιάσουν την μπάλα και πρέπει να μπλοκάρουν. Αντιμετωπίζονται από αμυντικά λιμάνια των 290 λιβρών και αποτελούν το αντικείμενο κτυπήματος από το χτύπημα των αγκάθων και των αμυντικών ράχες. Δεν υπάρχουν παιχνίδια όταν βρίσκεστε πίσω. Προκειμένου να προετοιμαστείτε για τη θέση, πρέπει να έχετε το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Σωματική δύναμη

Οι πίσω πλάτες πρέπει να προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα αντοχής για να είναι επιτυχείς. Τα πιο επιτυχημένα πίσω πλάσματα δεν απορροφούν μόνο τα μπαστούνια όταν τρέχουν με την μπάλα, πλέκουν την τιμωρία οδηγώντας με το αντιβράχιο τους ή αντιμετωπίζουν όταν ξέρουν ότι πρόκειται να χτυπήσουν. Πηγαίνετε στην αίθουσα βαρών και κάντε πάγκους πρέσες, μπούκλες και νεκρά ανελκυστήρες για να γίνει ισχυρότερη. Εκτός από την ανύψωση του σιδήρου, οι ωθήσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτίσετε δύναμη. Μπορείτε να κάνετε τέσσερα σετ από 40 push-ups κάθε μέρα εκτός από την εργασία σας στην αίθουσα βαρών. Μην αγνοείτε το κατώτερο σώμα σας όταν βρίσκεστε στην αίθουσα βαρών. Πολλοί αστυνομικοί πρόκειται να βουτήξουν στους μηρούς σας, τα κάτω πόδια και τους αστραγάλους. Με το να ασχολείσαι με τις ασκήσεις πιέσεως ποδιών στο μηχάνημα Nautilus, θα είσαι σε θέση να απορροφάς αυτά τα πλάνα και να συνεχίσεις να παίζεις.

Ταχύτητα και ταχύτητα

Ίσως οι μεγαλύτερες ικανότητες που μπορεί να φέρει πίσω το παιχνίδι είναι η ταχύτητα και η ταχύτητα. Αυτές είναι κυρίως λειτουργίες της έμφυτης αθλητικής ικανότητας ενός αθλητή, αλλά και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά μπορούν να βελτιωθούν με προπονήσεις. Για να βελτιώσετε την ταχύτητα, εκτελέστε το τρυπάνι. Τοποθετήστε κώνους κάθε 5 μέτρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τοποθετήστε τους σπαθί στις γραμμές των 10, 20 και 30 αυλών. Εκτείνεται προς τα δεξιά του πρώτου κώνου και προς τα αριστερά του δεύτερου κώνου. Όταν φτάσετε στη γραμμή των 10 ναυπηγείων, σηκώστε την πρώτη σφαίρα και τρέξτε με τον ίδιο τρόπο – εναλλάσσοντας την πλευρά του κώνου με την οποία τρέχετε – και βάλτε τη σκυτάλη στη γραμμή του τέρματος. Εκτελέστε τον ίδιο τρόπο για να σηκώσετε τους στύλους στις γραμμές των 20 και 30 αυλών. Κάνετε αυτό στην αρχή κάθε συνεδρίας προπόνησης για να βελτιώσετε την ταχύτητα. · Για να βελτιώσετε την ταχύτητα, ξεκινήστε με την πλάγια θέση του γηπέδου ποδοσφαίρου. Sprint στο κοντινό hashmark και πίσω στην πλάγια όψη, το μακριά hashmark και πίσω στην πλάγια όψη και στη συνέχεια στην μακριά πλάγια και πίσω. Εργαστείτε με την τεχνική σας, κρατώντας τα γόνατά σας ψηλά και το σώμα σας κλίνει προς τα εμπρός.

Αντοχή

Παίζοντας το παιχνίδι για ένα πλήρες 60λεπτο δοκιμάζει την ικανότητα του σώματος να παίρνει τιμωρία και να ανταγωνίζεται. Μετά από λίγα μόνο παιχνίδια, ένα άτομο μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται κουρασμένο από τη σκληρότητα του παιχνιδιού. Δεν είναι κατάλληλη επιλογή για το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες πρέπει να έχουν αντοχή, ώστε να εκτελούν και το τέταρτο τρίμηνο όπως κάνουν και στην πρώτη. Το να τρέχετε 2-3 μίλια μόνοι σας μακριά από το πεδίο πρακτικής θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την αντοχή που απαιτείται για να συναγωνιστείτε σε μια σεζόν 10, 12 ή 16 παιχνιδιών.