Φυτικές θεραπείες για ταινία

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μόλις φτάσετε στο σύστημά σας, ένας κεστοειδής σκώληκας μπορεί να φτάσει έως και 50 πόδια σε μήκος. Είναι πιθανό να υπάρχουν ταινίες χωρίς να εμφανιστούν συμπτώματα, αλλά εάν τα σκουλήκια μεταναστεύσουν από τα έντερα (όπου προέρχονται) σε άλλες περιοχές του σώματος, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στα όργανα και τους ιστούς, συνιστά η κλινική Mayo. Η διάγνωση της ταινίας μπορεί να περιλαμβάνει φυσική επιθεώρηση των περιττωμάτων για τμήματα σκουληκιών ή παροχή δείγματος κοπράνων για εργαστηριακές εξετάσεις. Μόλις διαγνωστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις ταινίες, με την έγκριση του γιατρού σας.

Μπαχαρικά

Δημοφιλή σε καρυκεύματα τροφίμων, το σκόρδο είναι μια αρχαία θεραπεία για τη δολοφονία των ταινιών. Το Wellsphere.com αναφέρει ότι οι Έλληνες, οι Ινδουιστές και οι Βαβυλώνιοι είναι από τους αρχαίους πολιτισμούς που χρησιμοποίησαν σκόρδο για να απαλλαγούν από εντερικούς σκώληκες. Προσθέστε φρέσκο ​​σκόρδο στο φαγητό σας ή πάρτε κάψουλες από σκόρδο, όπως συνιστάται στη συσκευασία. Η «Εγκυκλοπαίδεια των Gale της Εναλλακτικής Ιατρικής» αναφέρει ότι πρόσθετα φυτικά μπαχαρικά μπορεί να είναι επωφελείς για την καταστροφή των ταινιών στα έντερα. Αυτά περιλαμβάνουν το γαρίφαλο, το τζίντζερ, τη φλούδα πορτοκαλιού, το κρεμμύδι, το φασκόμηλο και το μάραθο. Προσθέστε αυτά τα βότανα στα τρόφιμά σας για να καταπολεμήσετε τις συνεχιζόμενες παρασιτώσεις και να αποφύγετε τις επαναλαμβανόμενες μολύνσεις με ταινία.

Φυτικό τσάι / Συμπληρώματα

Ορισμένα βότανα δεν είναι κατάλληλα για γευστικές τροφές, αλλά μπορεί να είναι επωφελείς για τη δολοφονία των ταινιών. Τα περισσότερα από αυτά τα βότανα είναι διαθέσιμα από καταστήματα υγιεινής διατροφής σε μορφή τσαγιού ή ως συμπληρώματα. Ακολουθήστε τις οδηγίες δοσολογίας του κατασκευαστή. Αν και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν ελέγχει εκτενώς τα περισσότερα φυτικά φάρμακα, ορισμένα μπορεί να περιέχουν ουσίες που παράγουν παρενέργειες, ειδικά αν έχετε αλλεργίες ή αν λαμβάνετε φάρμακα. Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο βοτανολόγο ή ένα γιατρό της naturopathy πριν από την υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας σε οποιοδήποτε φυτικό φάρμακο και διακόψτε τη χρήση αν αντιμετωπίσετε παρενέργειες. · Μεταξύ των βοτανικών τσαγιού και των συμπληρωμάτων που μπορεί να σκοτώσουν τα τσιγγάρια, το «Gale» απαριθμεί φλοιό bayberry, Goldenseal, κιτρίνη, φλοιός ρίζας βουρτύρου, παλμαρόζα, τάνσυ, αψιθιά, ξύλο και ροζέτα.

Εξελικτική

Μετά από τρεις ή τέσσερις ημέρες από τη χρήση φυτικών θεραπειών για να σκοτώσουν τα τσιγγάρια στο έντερο, ο βοτανολόγος σας μπορεί να συστήσει έναν εκτοπιστή να ξεπλύνει τα νεκρά παράσιτα από το σύστημά σας. Ο χυμός από το φυτό της αλόης μπορεί να παράγει καθαρτικό αποτέλεσμα, βοηθώντας σας να αδειάσετε τα έντερα και το παχύ έντερο, μαζί με τους νεκρούς σκώληκες. Ο χυμός κλαδέματος μπορεί να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα · αν είστε έγκυος, μην χρησιμοποιείτε βότανα για να σκοτώσετε ή να αποβάλλετε τις ταινίες χωρίς την έγκριση του γιατρού σας. Επιπλέον, αν οι κεστοειδείς σκώληκες έχουν μεταναστεύσει σε άλλες περιοχές του σώματός σας, τα φυτικά φάρμακα μπορεί να μην είναι αποτελεσματικά και θα πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή.